A DAF Hungary

DAF-euro-6-range

üdvözli Önt

Minden szállítási feladat speciális követelményeket támaszt, ezért mindegyik DAF jármű egyedi megrendelésre készül. Három járműmodell – XF, CF, és LF – egyetlen minőségi színvonal: a legjobb.

Mindegy, hogy milyen az alkalmazási terület, a vezetőfülkék, motorok erőátviteli rendszerek és tengelyek széles választékában mindig van egy olyan DAF tehergépjármű, amely pontosan megfelel az Ön igényeinek.

Választhatja Ön a városi áruterítésre tervezett LF, a középkategóriás helyközi szállításra és a nehéz munkákra tervezett CF és a távolsági fuvarozás zászlóshajóját az XF modellt, biztos lehet abban, hogy az Ön DAF járműve kiemelkedő terhelhetőséget, teljesítményt, kényelmet, alacsony üzemanyag-fogyasztást, és kilométerenkénti magas költségmegtérülést, bevételt biztosít.

Az ország 8 pontján – Budapest, Bicske, Debrecen, Győr, Pécs, Sárvár, Szeged, Zalaegerszeg - található DAF márkaszerviz hálózat professzionális szolgáltatásokkal biztosítja járműve kiváló állapotát és minden körülmények között garantálják, hogy járműve mindig üzemkész állapotban legyen.

A DAF hajtóereje a minőség.

Peter Gavaller
Gavallér Péter – Ügyvezető igazgató

DAF_Kiss_Attila
Kiss Attila – Kereskedelmi vezető
 

DAF_Csecs_Gergely
Csécs Gergely - Szerviz és vevőszolgálati vezető

Varga Melinda – Alkatrész értékesítési vezető

Lépjen kapcsolatba a DAF-al

Érdeklődik a címünkről, elérhetőségeinkről vagy elérési útvonalunkról? Kérdése van? 

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés