A DAF-ról

DAF-euro-6-range

Mi a DAF-nál büszkék vagyunk minden egyes DAF járműre, ami elhagyja a gyárunkat. Azért, mert tudjuk, hogy olyan járművet szállítottunk le, ami képessé teszi az ügyfelünk vállalkozását sikeresen működtetni. Mert tudjuk, hogy a járművezetők mennyire nagyra értékelik az utólérhetetlen kényelmet és a könnyű kezelést. A teherautók iránti rajongásunk minden egyes alkatrészben és részletben benne van. Ez az ami megkülönbözteti a DAF-ot más teherautótól.


 • DAF Trucks N.V.

  DAF Trucks D06
  Teharuatók. Ez az ami a DAF-ról szól. Fő tevékenységünk a fejlesztése és a gyártása a könnyű, közepes-, és nehéz tehergép-járműveknek.

  Olvassa tovább
 • A DAF Hungary

  DAF-euro-6-range
  Mindegy, hogy milyen az alkalmazási terület, a vezetőfülkék, motorok erőátviteli rendszerek és tengelyek széles választékában mindig van egy olyan DAF tehergépjármű, amely pontosan megfelel az Ön igényeinek.

  Olvassa tovább
 • DAF márkakereskedői hálózat

  DAF Worldwide
  A DAF ügyfél számíthat az elsőosztályú magyarországi DAF márkakereskedői hálózatra és szerviz partnerekre, mind Magyarországon mind pedig több mint ezer európai képviselőnél.

  Olvassa tovább
 • Munkalehetőség a DAF-nál

  DAF Marketing and Sales

  Ha kedvet érzel egy lendületes szervezethez és van autóipari tapasztalatod, akkor csatlakozz hozzánk!


  Olvassa tovább
 • Környezetvédelem

  DAF environment
  DAF Trucks NV veszi a környezettel való törődés nagyon komolyan. A figyelmet a környezetvédelem ügye persze minden üzleti tevékenységét.

  Olvassa tovább

Lépjen kapcsolatba a DAF-al

Érdeklődik a címünkről, elérhetőségeinkről vagy elérési útvonalunkról? Kérdése van? 

Kapcsolatfelvételi űrlaphoz lépés